MediaWatch

"De tre store" indgår globalt venture

Finske Nokia, svenske Ericsson og amerikanske Motorola vil således samarbejde om at skabe globale lokationsbaserede applikationer og services. Til formålet har de tre selskaber skabt et forum, der skal udvikle global interoperabilitet mellem mobile positioneringssystemer. Det meddeler Nokia i en pressemeddelelse.

Venturet, der er blevet døbt "The Location Interoperability Forum" (LIF), skal således tilbyde lokationsbaseret services på verdensplan til brug på trådløse terminaler og netværk.

Servicen giver mobilbrugerne mulighed for at modtage services baseret på deres geografiske position eller lokation. LIF vil ligeledes promovere, definere og udvikle allestedsnærværende lokation service løsninger.

Ifølge Nokia forventes systemet klar i 2001.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs