MediaWatch

Dansk erhvervsliv euro-klar

Adskillige analyser har peget på, at dansk erhvervsliv vil kunne komme ud i milliard investeringer, hvis de skal være euro-klar i tilfælde af et "ja" i morgen. Der har været nævnt beløb på mellem 30 til 50 milliarder kroner, som dansk erhvervsliv ville få i omkostninger i tilfælde af en euroomstilling, skriver Jyllands-Posten.

Men nu melder de største danske erhvervsvirksomheder om "klar bane", hvis euro-toget går i gang. De er ikke bange for en omstilling, som flere af dem faktisk allerede har påbegyndt. Kommunikationsdirektør i Danfoss's gør således opmærksom på, at Danfoss' sidste regnskab var opgjort i euro. Ligesom han peger på, at Danfoss's europæiske handler foregår i euro.

Ifølge cheføkonom fra Det Danske Handelskammer, Jens Brendstrup, er tre ud af fire danske service- og handelsvirksomheder allerede euro-klar i tilfælde af et "ja".

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs