MediaWatch

Tele Danmark skuffet over Selector salg

Tele Danmark Kabel TV leverer kabel TV til 800.000 danske husstande. Indtil videre har kun 40.000 anskaffet Selector boksen, hvilket har været en stor skuffelse for Tele Danmark Kabel TV. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tranberg Analysebureau er det primært teknisk interesserede mænd, som har anskaffet Selector boksen.

Selector boksen giver adgang til 90 kanaler, og netop det øgede antal kanaler er årsag til, at Tele Danmarks kabel abonnenter har anskaffet boksen. Undersøgelsen viser, at 92 procent af abonnenter med Selector boksen til rådighed benytter TV Guide. 89 procent benytter Nu & Næste funktionen, 75 procent bruger spilfunktionen og 74 procent følger med i vejret ved hjælp af Selector boksen. Kun 21 procent bruger e-mail funktionen.

Tele Danmark Kabel TV håber fortsat på, at få afsat op til 200.000 Selector bokse, men problemet er, at den nuværende boks allerede skal udskiftes indenfor det næste år - den er nemlig ved at være teknologisk udateret.

Selector boksen var oprindelig en del af et Tele Danmark samarbejde med DR og TV2.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs