MediaWatch

Gamle går på Internettet

En ny undersøgelse fra eMarketer forudser at 27 procent af amerikanerne over 55 år i 2003 vil være aktive brugere af Internettet. Indenfor det sidste år er antallet af ældre brugere af Internettet vokset med over en tredjedel, fra 6,6 millioner til 9,1 millioner, skriver NUA.

For Englands vedkommende forudser Forrester, at 3,2 millioner pensionerede i 2005 vil være online, og i gang med at tilegne sig Internettets fordringer.

Undersøgelsen fra eMarketer viser desuden, at 15 procent af alle amerikanske pensionister som i dag er online i gennemsnit bruger 8,3 timer om ugen på Internettet, og det er mere end nogen af de andre demografiske grupper. Det tilsvarende tal for college studenter er i gennemsnit er 7,8 timer om ugen, voksne bruger 7,7 timer om ugen og teenager bruger kun 5,9 timer online om ugen.

Væksten i antallet af ældre på Internettet og deres høje forbrug skyldes dels, at der bliver flere ældre, øget fritid, og at de nyder at kommunikere. Antallet af ældre over 55 år i USA forventes at stige fra 60 millioner i år til 66 millioner i 2005.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs