MediaWatch

Bertelsmann i joint venture

Under navnet "iSyndication Europe" vil det nye samarbejde mellem Bertelsmann og iSyndication indebære, at de to selskaber i fællesskab skal etablere en platform i Europa for køb og salg af indhold. iSyndicate har allerede i dag løbende aftaler med mere end 1100 forskellige indholdsleverandører, hvor iSyndicate fungerer som mellemmand mellem indholdsleverandørerne og køberne af de mange forskellige informationsprodukter.

Med aftalen bliver Bertelsmann ifølge selskabets pressemeddelelse selv leverandør af indhold til iSyndicate Europe, men iSyndicate Europe skal endvidere formidle indhold fra andre indholdsleverandører, som inviteres med i samarbejdet. Hermed bliver selskabet en udbyder af indhold fra forskellige indholdsleverandører til brug for virksomheder i Europa, som har brug for specifikt og målrettet information.

Rolf Schmidt-Holtz fra Bertelsmann udtaler om samarbejdet: -Bertelsmann er et "content powerhouse", og det nye joint venture er et vigtigt skridt med henblik på at styrke vores position i indholds-sektoren. Vi ønsker at sikre, at indhold fra Bertelsmann er tilgængeligt for brugerne, hvor og hvornår brugerne ønsker det.

iSyndicate har i forvejen samarbejdsaftaler med blandt andet Reuters, Associated Press, Financial Times, CNET og mange flere.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs