MediaWatch

Seagram Vivendi giver indrømmelser

Fusionen mellem betalingskanalen Canal Plus, som for 49 procents vedkommende er kontrolleret af media og teleselskabet Vivendi, og det canadiske underholdnings-selskab Seagram skulle udmønte sig i mediegiganten Vivendi Universal. EU-kommissionen, der skulle afsige sin bedømmelse i slutningen af sidste måned, udskød imidlertid dette i starten af august under henvisning til manglende informationer, skriver Financial Times.

Efter modtagelsen af de manglende informationer har kommissionen haft frem til 2 oktober til at afgøre, om det enten vil godkende fusionen eller påbegynde en fire måneder lang undersøgelse af handlen. Denne frist er nu blevet udvidet med 11 dage, efter det er blevet klart, at de involverede selskaber tilbyder indrømmelser for at løse eventuelle konkurrenceproblemer forbundet med fusionen.

Amelia Torres, der er talskvinde for kommissionen, bekræfter, at deadline for afgørelsen er blevet udskudt som følge af Vivendi og Seagrams bebudede indrømmelser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs