MediaWatch

E*Trade leverer amerikansk aktiehandel

Ifølge daglig leder i E*Trade, Magne Solberg, har aktiehandlen på det svenske marked været en succes og derfor vil E*Trade nu tilbyde sine norske kunder handel med amerikanske aktier på de tre markeder Nasdaq, NYSE og AMEX. E*Trade vil med tilbuddet differentiere sine tjenester fra udbuddet på resten af markedet.

Det svenske søsterselskab E*Trade Norge har igennem et par måneder tilbudt sine kunder amerikansk online aktiehandel. Ifølge Magne Solberg viser statistikken i Sverige, at svenske investorer køber aktier i store velkendte IT virksomheder som Cisco, Microsoft, Oracle, Qualcomm og Apple. Den mest handlede aktie på Nasdaq er dog Ericsson.

E*Trade regner med at etablere sig på flere markeder i løbet af de næste to år. Blandt de markeder som E*Trade håber på at kunne tilbyde sine norske kunder at handle bl.a. i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs