MediaWatch

One-stop til offentlige myndigheder

USA's præsident Bill Clinton meddelte for lidt mere end tre måneder siden, at alle offentlige hjemmesider i USA skulle samles under én enkelt hjemmeside med henblik på at give borgerne den bedst mulige offentlige service, skriver AP.

Dette er nu blevet en realitet, idet amerikanerne kan logge sig ind på Internet adressen http://firstgov.gov, som er en one-stop Internet hjemmeside, som samler cirka 20.000 hjemmesider fra offentlige myndigheder i USA med i alt cirka 27 millioner Internet sider. På hjemmesiden kan man finde information fra både offentlige myndigheder på lokalt plan, offentlige myndigheder på delstats-plan og offentlige myndigheder på regeringsplan.

Myndighederne bag firstgov.gov har modtaget mange henvendelser fra mange amerikanske virksomheder med henblik på indgåelse af partnerskaber. På nuværende tidspunkt ligger det fast, at såvel AOL og Yahoo! har fået aftaler på plads, som gør, at brugerne herfra vil se forskellige udgaver af firstgov.gov, som er specialfremstillet til netop AOL og Yahoo!.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs