MediaWatch

ADSL giver sikkerhedsproblemer

Det mener Carsten Stenstrøm, der er sikkerhedschef for Den Danske Bank og formand for Dansk Dataforenings IT-sikkerhedsudvalg, skriver Børsen.

Generelt mener Den Danske Bank at sikkerhedsprodukter som personlige firewalls er en fornuftig ide, men der er endnu tale om helt nye produkter, som ikke er særligt brugervenlige.

Tele Danmark Internets sikkerhedschef Per B. Hansen er enig i at ADSL er medvirkende til at øge Internettets sikkerhedsproblem, men det skyldes primært den måde abonnementerne på ADSL er sat sammen på. ADSL-tilbudene til private betyder at kunderne altid er koblet op på Internettet og dermed mere sårbare overfor hackerindbrud.

Teleselskaberne arbejder på at udbedre risikoproblemerne i forbindelse med ADSL gennem organisationen DSL-forum, fordi man frygter at problemstillingen er en trussel mod udbredelsen af ADSL bredbåndsforbindelser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs