MediaWatch

Hurtig overgang til digital-TV

DR luftede disse tanker på en konference i København fredag, hvor DR understregede nødvendigheden af at være til stede på alle tænkelige digitale platforme for at sikre tilbud med dansk kultur i en meget internationaliseret medieverden. DR ønsker desuden at deltage på den digitaliserede markedsplads, hvor der kan skabes indtægter, som kan bidrage med indtægter ud over licensen.
DR støtter op omkring etableringen af et jordbaseret digital sendenet, ikke mindst for at få DR2 ud til hele befolkningen. Dog sagde DRs repræsentanter på konferencen, at man ikke selv er 100 procent sikker på, at det ender med at der bygges et jordbaseret sendenet.
DR forbereder sig til den fagre nye digitale verden på flere fronter, herunder ved at udvikle programmer med interaktive ingredienser, som for eksemper programmet "Rene ord for lommepengene", der udvikles i samarbejde med Tele Danmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs