MediaWatch

Hurtig overgang til digital-TV

DR luftede disse tanker på en konference i København fredag, hvor DR understregede nødvendigheden af at være til stede på alle tænkelige digitale platforme for at sikre tilbud med dansk kultur i en meget internationaliseret medieverden. DR ønsker desuden at deltage på den digitaliserede markedsplads, hvor der kan skabes indtægter, som kan bidrage med indtægter ud over licensen.
DR støtter op omkring etableringen af et jordbaseret digital sendenet, ikke mindst for at få DR2 ud til hele befolkningen. Dog sagde DRs repræsentanter på konferencen, at man ikke selv er 100 procent sikker på, at det ender med at der bygges et jordbaseret sendenet.
DR forbereder sig til den fagre nye digitale verden på flere fronter, herunder ved at udvikle programmer med interaktive ingredienser, som for eksemper programmet "Rene ord for lommepengene", der udvikles i samarbejde med Tele Danmark.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs