MediaWatch

Omstrukturering af ASP-leverandører

En ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Gartner Group forudser, at de fleste ASP-leverandører (Application Service Providing) på verdensplan vil være forsvundet om fire år. Ifølge undersøgelsen vil der kun være plads til 20 spillere på det globale marked i 2004. Til gengæld forventes det, at de overlevende spillere vil være meget store, skriver CRN.

Det samlede marked vil blive på over 25 milliarder dollar. Men indtil da vil ASP-industrien gennemgå en bølge af konkurser, sammenlægninger og opkøb, vurderer Audrey Apfel fra Gartner Group. Hun mener, at ASP leverandørerne alle glemmer at levere ordentlig kundeservice. De der overlever vil være dem, der satser på bestemte markedsnicher og enestående former for kundeservice.

Ifølge Dataquest er USA klart foran på ASP området, men omkring 2004 vil Europa hale ind på USA og måske senere overhale. I år bliver den europæiske omsætning på kun 29,5 procent af den amerikanske, men i 2004 vil Europa nå op på ca. 69,6 procent.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs