MediaWatch

TV 2 ønsker eget multiplex

Det ventes, at partierne bag medieforliget i nær fremtid endelig beslutter, at sendenettet skal etableres, og ifølge udkastet til medieforligsteksten vil man udbyde hele 18 digitale kanaler i nettet i 2002, fordelt på fire landsdækkende multiplexer.

Direktøren for TV 2/Bornholm, Jan Jørgensen, der også sidder i TV 2s digitale udvalg, sagde fredag på en konference i København, at TV 2 skal bruge plads til TV 2, TV 2 Zulu og den projekterede TV2D - den planlagte rene digitale kanal. Og det kræver et eget multiplex.

TV 2 og DR fastholder støtten til et jordbaseret net, blandt andet fordi man vægter mobiliteten højt, det vil sige at seere kan se digital TV i campingvogne og lignende og fra nye mobile apparater. Alternativet er, at lade den igangværende digitale udvikling ske alene på satellit, kabel og Internet. Lovudkastet til medieforliget er til høring med svarfrist fredag den 29. september.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs