MediaWatch

Phillips-enhed fastholder forventninger

Enheden, der ikke producerer chips til computerbranchen og således ikke er blevet hårdt ramt af det seneste døgns kursudsving i branchen, ser ingen tegn på svaghed i dets segmenter. Phillips salg af periferiske computerchips forbliver solidt, oplyser en talsmand for selskabet ifølge Wall Street Journal.

Phillips Semiconductors ansvarshavende for public relations, Ralph Tuckwell, siger, at man på baggrund af, at der ikke er nogle svaghedstegn, forventer et solidt tredje kvartal. Meddelelsen fra Phillips-enheden kommer efter at Intel i går nedtonede sine forventninger til dets salg af computere i Europa. Markedslederen forventer en stigning i indtægten på 3 til 5 procent, hvilket er væsentligt under analytikernes forventning om en indtægtsstigning på 8 til 12 procent.

Intels indtægtsnedgang med efterfølgende advarsel berører dog ikke Phillips Semiconductors, der ifølge talsmanden ikke konkurrerer direkte med giganten.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs