MediaWatch

Phillips-enhed fastholder forventninger

Enheden, der ikke producerer chips til computerbranchen og således ikke er blevet hårdt ramt af det seneste døgns kursudsving i branchen, ser ingen tegn på svaghed i dets segmenter. Phillips salg af periferiske computerchips forbliver solidt, oplyser en talsmand for selskabet ifølge Wall Street Journal.

Phillips Semiconductors ansvarshavende for public relations, Ralph Tuckwell, siger, at man på baggrund af, at der ikke er nogle svaghedstegn, forventer et solidt tredje kvartal. Meddelelsen fra Phillips-enheden kommer efter at Intel i går nedtonede sine forventninger til dets salg af computere i Europa. Markedslederen forventer en stigning i indtægten på 3 til 5 procent, hvilket er væsentligt under analytikernes forventning om en indtægtsstigning på 8 til 12 procent.

Intels indtægtsnedgang med efterfølgende advarsel berører dog ikke Phillips Semiconductors, der ifølge talsmanden ikke konkurrerer direkte med giganten.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs