MediaWatch

Phillips-enhed fastholder forventninger

Enheden, der ikke producerer chips til computerbranchen og således ikke er blevet hårdt ramt af det seneste døgns kursudsving i branchen, ser ingen tegn på svaghed i dets segmenter. Phillips salg af periferiske computerchips forbliver solidt, oplyser en talsmand for selskabet ifølge Wall Street Journal.

Phillips Semiconductors ansvarshavende for public relations, Ralph Tuckwell, siger, at man på baggrund af, at der ikke er nogle svaghedstegn, forventer et solidt tredje kvartal. Meddelelsen fra Phillips-enheden kommer efter at Intel i går nedtonede sine forventninger til dets salg af computere i Europa. Markedslederen forventer en stigning i indtægten på 3 til 5 procent, hvilket er væsentligt under analytikernes forventning om en indtægtsstigning på 8 til 12 procent.

Intels indtægtsnedgang med efterfølgende advarsel berører dog ikke Phillips Semiconductors, der ifølge talsmanden ikke konkurrerer direkte med giganten.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs