MediaWatch

FCK skal drive egen TV-kanal

FCK har indgået en samarbejdsaftale med TV-selskabet Euromedia, der står bag DK4, TVbio+ og Moviebox. Det er endnu uvist hvilken kanal FCK's udsendelser skal placeres på, men kanalen skal ikke vise Faxe Kondi Liga kampe.

- Det er vigtigt for os at pointere, at så længe TV-aftalen mellem TV3 og DBU/Divisionsforeningen, herunder F.C. København, er i kraft, er der tale om udsendelser, der ikke kolliderer med de rettigheder, der administreres af DBU/Divisionsforeningen i henhold til aftalen med TV3, siger direktør Flemming Østergaard, FCK.

Fodboldklubben har allerede FCK-radio, som sender hver dag i København. FCK planlægger at udsende spillerportrætter, informationer fra F.C. København Fan Club, optakt til fodboldkampe, herunder interviews med spillere og trænere, samt begivenheder og events, der vedrører F.C. København og Parken.

Fredag sender DK4 et program, hvor det nye FCK-TV præsenteres nærmere.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs