MediaWatch

Ericsson mangler indtjeningsevne

Ericssons aktie faldt betydeligt efter det amerikanske brokeren Sandford C. Bernsteins analytiker Paul Sagawa reducerede sin rating af selskabet fra "market perform" til "underperform". Begrundelsen var bekymringer for selskabets potentielle indtjening i forbindelse med de nye trådløse højhastighedsnetværk, skriver CNET.

Ifølge Sagawa vil Ericsson ikke være i stand til at møde forventningerne for indtægt og profitabilitet på såvel trådløs infrastruktur som håndsæt.

Aktiemarkedet reagerede negativt ovenpå meddelelsen og efter den afsluttende handel var aktien således handlet 1,59 dollar ned til en slutkurs på 16,41. Et fald på 9 procentpoint.

Ericsson og andre leverandører af teleudstyr konkurrerer om ordrer på trådløse netværk til en forventet værdi af 1600 milliarder kroner. Teleoperatøren France Telecom med flere siger at man vil pålægge leverandørerne at disse sørger for en hurtig levering samt sørger for finansiel opbakning i forbindelse med ordrerne på de nye netværk.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs