MediaWatch

Ericsson mangler indtjeningsevne

Ericssons aktie faldt betydeligt efter det amerikanske brokeren Sandford C. Bernsteins analytiker Paul Sagawa reducerede sin rating af selskabet fra "market perform" til "underperform". Begrundelsen var bekymringer for selskabets potentielle indtjening i forbindelse med de nye trådløse højhastighedsnetværk, skriver CNET.

Ifølge Sagawa vil Ericsson ikke være i stand til at møde forventningerne for indtægt og profitabilitet på såvel trådløs infrastruktur som håndsæt.

Aktiemarkedet reagerede negativt ovenpå meddelelsen og efter den afsluttende handel var aktien således handlet 1,59 dollar ned til en slutkurs på 16,41. Et fald på 9 procentpoint.

Ericsson og andre leverandører af teleudstyr konkurrerer om ordrer på trådløse netværk til en forventet værdi af 1600 milliarder kroner. Teleoperatøren France Telecom med flere siger at man vil pålægge leverandørerne at disse sørger for en hurtig levering samt sørger for finansiel opbakning i forbindelse med ordrerne på de nye netværk.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs