Jubii glade for Spray-handel

MediaWatch

Jubii's adm. direktør Henrik Sørensen udtaler til mediawatch.dk, at man tidligt på eftermiddagen i dag modtog en intern pressemeddelelse fra Spray Network, hvoraf det fremgik, at Jubii er omfattet af handlen mellem Lycos Europe og Spray Network.

- Desværre er der ingen detaljer om økonomien i pressemeddelelsen, men der skal ikke herske tvivl om, at Jubii glæder sig over at være omfattet af handlen. Vi bliver en del af, hvad vi betragter som verdens største Internet netværk og skal arbejde sammen med internationale partnere, som virkelig vil noget på markedet. Jo, vi glæder os til samarbejdet, siger Henrik Sørensen.

Også Spray Network's informationschef Johan Sandström udtrykker begejstring for handelen. I en udtalelse til den svenske erhvervsavis Dagens Industri siger han: - Vi er meget glade for at gå i samarbejde med netop Lycos Europe, eftersom de har et mediefokus, som matcher vores. Desuden supplerer vi hinanden vældig godt geografisk, idet vi er stærke i Skandinavien, mens de er stærke ude i Europa.

Lycos bliver med 31,1 procent af aktierne den største aktieejer i det nye selskab Lycos Spray. Næststørste ejer er mediekoncernen Bertelsmann med 19,3 procent af aktierne, mens Spray Ventures - som er Spray Network's hovedejer - får 18,4 procent af aktierne i det nye selskab.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken artikler.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter