MediaWatch

Nordisk auktions-fusion

Fusionen indebærer blandt andet, at de to selskaber videreføres under navnet Tradera.com, og at SOL's ejerandel på 61 procent af aktierne i Bid2Day reduceres til 25 procent i Tradera.com, skriver digitoday.no. Herefter vil ejerne af Tradera i alt eje 51 procent af aktierne i det ny selskab.

Begge selskaber driver auktioner inden for B2C (business to consumer) og C2C (consumer to consumer), men mens Bid2Day med sine portaler i Danmark, Norge og Sverige har været mest fokuseret på B2C, har Tradera.com været fokuseret på især C2C-segmentet i Sverige. Det nye selskab vil ifølge digitoday.no fokusere på på C2C samt salg af varer og tjenesteydelser fra uafhængige partnere.

- Vi er overbevist om, at auktioner på Internettet er kommet for at blive. eBay i USA er et godt eksempel, og de tjener allerede penge, siger Anders Lindquist, rådgiver hos IT Provider, som er en af de største ejere i Tradera.com.

Målsætningen for det nye selskab er at blive Skandinaviens førende Internet auktionstjeneste. Tilsammen har selskabet efter fusionen 120.000 registrerede medlemmer.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs