MediaWatch

Nordisk auktions-fusion

Fusionen indebærer blandt andet, at de to selskaber videreføres under navnet Tradera.com, og at SOL's ejerandel på 61 procent af aktierne i Bid2Day reduceres til 25 procent i Tradera.com, skriver digitoday.no. Herefter vil ejerne af Tradera i alt eje 51 procent af aktierne i det ny selskab.

Begge selskaber driver auktioner inden for B2C (business to consumer) og C2C (consumer to consumer), men mens Bid2Day med sine portaler i Danmark, Norge og Sverige har været mest fokuseret på B2C, har Tradera.com været fokuseret på især C2C-segmentet i Sverige. Det nye selskab vil ifølge digitoday.no fokusere på på C2C samt salg af varer og tjenesteydelser fra uafhængige partnere.

- Vi er overbevist om, at auktioner på Internettet er kommet for at blive. eBay i USA er et godt eksempel, og de tjener allerede penge, siger Anders Lindquist, rådgiver hos IT Provider, som er en af de største ejere i Tradera.com.

Målsætningen for det nye selskab er at blive Skandinaviens førende Internet auktionstjeneste. Tilsammen har selskabet efter fusionen 120.000 registrerede medlemmer.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs