MediaWatch

AOL tilbyder flat-rate Internet

Med AOL's initiativ i England vil de engelske brugere af AOL udelukkende skulle betale et grundgebyr på 14,99 britiske pund pr. måned, hvorefter Internet adgangen kan benyttes uden volumenmæssige eller tidsmæssige begrænsninger. For at kunne styre den forventede efterspørgsel vil tilbudet i første omgang kun gælde AOL's mest trofaste kunder, men det er hensigten, at tilbudet efterhånden skal gælde alle Internet brugere, skriver EcommerceTimes.

Ifølge direktør for AOL i England, Karen Thomsen, vil det nye tiltag transformere Internettet til et sandt massemarkeds-fænomen i England, fordi brugerne kan bruge al den tid de vil på Internettet, uden at det koster dem ekstra penge. AOL henviser til , at tre fjerdedele af de engelske husstande er uden Internet opkobling, og at dette skyldes, at der normalt er en minuttakst forbundet med Internet adgangen.

Der har tidligere været tiltag i England med henblik på at tilbyde flat-rate Internet adgang - typisk fra mindre Internet udbydere - men tiltagene har ifølge Sky News som oftest slået fejl. Dette har skabt en vis skepsis hos flere analytikere omkring flat-rate modellen. Det vurderes imidlertid som lovende, at det nu er et stort selskab som AOL, der tilbyder flat-rate Internet adgang.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs