MediaWatch

BusinessMann og Navi Group fusionerer

Resultatet er et fuldkomment IT-koncept, der favner alt lige fra hardwaresalg til infrastruktur og rådgivning IT-partneren BusinessMann A/S og ERP-løsningsleverandøren Navi Group A/S har netop indgået fusion. Virksomhedernes komplementære styrker gør dem nu i stand til at tilbyde et fuldkomment IT-koncept.

I tilgift etablerer BusinessMann A/S et jysk afdelingskontor via Navi Groups hovedkontor i Skanderborg, og Navi Group flytter tilsvarende sit sjællandske afdelingskontor til BusinessMann's domicil i Hørsholm.

- For BusinessMann betyder aftalen, at vi kan tilbyde vores kunder endnu et område inden for IT-infrastruktur, og at vi bliver i stand til at rådgive og sælge ERP-løsninger. Vi har i det sidste år udvidet forretningen inden for infrastruktur med WebMann og CitrixMann. Partnerskabet med Navi Group, som er blandt de største rene Navision forhandlere i Danmark, giver os mulighed for at etablere os landsdækkende uden de meget store etableringsomkostninger. Og det tilfører os den kompetence, som vi ikke tidligere har haft adgang til - et afgørende skridt på vejen til at blive en komplet IT-solution partner, vurderer Henrik Lassen, adm. direktør, BusinessMann A/S

De to partnere tilbyder herefter ydelser som: Navision Financials, intranet/extranet, thin client computing, netværksløsninger, hardware/software, IT-support mm. Tilsammen har de to virksomheder en produktportefølje, som også Navi Group A/S forventer sig meget af.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs