MediaWatch

BusinessMann og Navi Group fusionerer

Resultatet er et fuldkomment IT-koncept, der favner alt lige fra hardwaresalg til infrastruktur og rådgivning IT-partneren BusinessMann A/S og ERP-løsningsleverandøren Navi Group A/S har netop indgået fusion. Virksomhedernes komplementære styrker gør dem nu i stand til at tilbyde et fuldkomment IT-koncept.

I tilgift etablerer BusinessMann A/S et jysk afdelingskontor via Navi Groups hovedkontor i Skanderborg, og Navi Group flytter tilsvarende sit sjællandske afdelingskontor til BusinessMann's domicil i Hørsholm.

- For BusinessMann betyder aftalen, at vi kan tilbyde vores kunder endnu et område inden for IT-infrastruktur, og at vi bliver i stand til at rådgive og sælge ERP-løsninger. Vi har i det sidste år udvidet forretningen inden for infrastruktur med WebMann og CitrixMann. Partnerskabet med Navi Group, som er blandt de største rene Navision forhandlere i Danmark, giver os mulighed for at etablere os landsdækkende uden de meget store etableringsomkostninger. Og det tilfører os den kompetence, som vi ikke tidligere har haft adgang til - et afgørende skridt på vejen til at blive en komplet IT-solution partner, vurderer Henrik Lassen, adm. direktør, BusinessMann A/S

De to partnere tilbyder herefter ydelser som: Navision Financials, intranet/extranet, thin client computing, netværksløsninger, hardware/software, IT-support mm. Tilsammen har de to virksomheder en produktportefølje, som også Navi Group A/S forventer sig meget af.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs