MediaWatch

Intel ind på telemarkedet

Intel overvejer således at indbygge ADSL som en integreret del af sine processorkort og dermed være med til at udvikle sammensmeltningen af kommunikations- og dataprodukter, skriver ZDNet. Nyheden er opstået som følge af, at Intel har præsenteret en strategi for udvikling af konvergensprodukter, som skal føre Intel væk fra et forretningsgrundlag, som kun er baseret på udvikling og produktion af computerchips.

Intel henviser til, at IT-markedet i dag er domineret af lukkede systemer og netværk med separat hardware og software m.v. Intel's vision derimod er en fuldstændig sammensmeltning af tele, data og computere på en enkelt platform. -En sådant niveau for konvergens forventer vi at se i slutningen af 2001 eller begyndelsen af 2002, siger Intel's marketingdirektør for kommunikationsprodukter Henrik Hansen. Men allerede i løbet af de næste måneder vil Intel introducere de første konvergensprodukter.

Intel har ifølge ZDNet i et stykke tid forsøgt at markere virksomheden som andet og mere end en chip-producent. For eksempel har Intel statueret, at Intel har som målsætning at blive den førende leverandør til den ny økonomi. Ifølge Henrik Hansen ønsker Intel at tilbyde produkter og services inden for alle områder af e-business - lige fra PDA'er (Personal Digital Assistents) til online services.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs