MediaWatch

Microsoft udvikler bil-computere

Den ny software vil blive baseret på Windows CE, der er et operativt system, der er udviklet til en ny form for bil-computer med håndfri kommunikation, internetadgang, hurtig adgang til havariassistance og hjælp i nødstilfælde, skriver CNN.

Allerede i marts indgik Microsoft og japanske Denso en samarbejdsaftale om Windows CE. Med den ny aftale bliver flere parter involveret i udviklingen af navigationsudstyret . Det betyder, at omkostningerne i forbindelse med udviklingen af udstyret, vil blive reduceret væsentligt for de enkelte parter. Det nye navigationssystem forventes at komme på det japanske marked i 2001 eller 2002.

De fem japanske firmaer, der samarbejder med Microsoft, er Japans største bilkomponent-fabrikant Denso Corp., Aisin AW Co.Ltd., Mitsui Co. Ltd., Clarion Co. Ltd. og Xanavi Informatics Corp.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs