MediaWatch

Alcatel fastholder salgsforventninger

Jacques Combet, der er direktør for Alcatels mobiltelefonsdivision, udtaler på et pressemøde, at selskabet i modsætning til visse af sine konkurrenter ikke ser sig nødsaget til at udsende nogen form for advarsel i forbindelse med salget af mobiltelefoner. Selskabet fastholder således sine forventninger om at sælge flere end 20 millioner i løbet af år, skriver WSJ.

Ifølge Combet har selskabet solgt 10 millioner telefoner alene i første halvår i år. Dette giver en markedsandel i omegnen af 13 procent på verdensplan.

Combet siger endvidere, at visse producenter af mobiltelefoner tidligere i år i et forsøg på at øge presset på producenterne af komponenter havde skruet forventningerne i vejret. Disse havde således problemer med at møde boomet i efterspørgslen.

Combets udtalelser kommer efter at elektronikfremstilleren Sagem i sidste uge måtte nedtone sine forventninger til salget af mobiltelefoner fra oprindelige 18 millioner til godt 14 millioner.

Alcatel vil i midten af oktober påbegynde en 46 millioner euro dyr reklamekampagne i blandt andet Europa. Målet er at promovere selskabets seneste højkvalitets håndsæt benævnt One Touch 500 og 700.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs