MediaWatch

Alcatel fastholder salgsforventninger

Jacques Combet, der er direktør for Alcatels mobiltelefonsdivision, udtaler på et pressemøde, at selskabet i modsætning til visse af sine konkurrenter ikke ser sig nødsaget til at udsende nogen form for advarsel i forbindelse med salget af mobiltelefoner. Selskabet fastholder således sine forventninger om at sælge flere end 20 millioner i løbet af år, skriver WSJ.

Ifølge Combet har selskabet solgt 10 millioner telefoner alene i første halvår i år. Dette giver en markedsandel i omegnen af 13 procent på verdensplan.

Combet siger endvidere, at visse producenter af mobiltelefoner tidligere i år i et forsøg på at øge presset på producenterne af komponenter havde skruet forventningerne i vejret. Disse havde således problemer med at møde boomet i efterspørgslen.

Combets udtalelser kommer efter at elektronikfremstilleren Sagem i sidste uge måtte nedtone sine forventninger til salget af mobiltelefoner fra oprindelige 18 millioner til godt 14 millioner.

Alcatel vil i midten af oktober påbegynde en 46 millioner euro dyr reklamekampagne i blandt andet Europa. Målet er at promovere selskabets seneste højkvalitets håndsæt benævnt One Touch 500 og 700.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs