MediaWatch

Letsbuyit mister børsværdi

Letsbuyit blev - efter flere udsættelser - noteret på den tyske børs Neuer Markt den 19. juli med 6,5 euro som den højeste handelspris på første handelsdag. Siden er markedets tro på selskabet faldet betydeligt, skriver Dagens Industri i Sverige. I dag ligger kursen på cirka 3,2 euro pr. aktie, hvilket er 10 procent under åbningsprisen, som var på 3,5 euro pr. aktie.

Adm. direktør for Letsbuyit i Norden, Magnus Wistam, siger om udviklingen:

- Letsbuyit er et langsigtet projekt, og vores investorer ser ikke nogen grund til at foretage sig noget nu og her. Jeg tror, at markedet forholder sig afventende i forhold til vores resultater for næste kvartal og også i forhold til den kommende julehandel.

Letsbuyit har aktiviteter i 14 lande og afskedigede så sent som i august en fjerdedel af sine medarbejdere på europæisk plan. Bland andet blev fire ud af fem medarbejdere i Norge afskediget, idet den norske afdeling nu drives fra Sverige. Afskedigelserne kom på trods af, at selskabet for andet kvartal kunne fremvise en stigning i salget på 83 procent. Ifølge Letsbuyit selv skulle afskedigelserne tjene til at effektivisere selskabets ressourcer oven på den europæiske ekspansion.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs