MediaWatch

Letsbuyit mister børsværdi

Letsbuyit blev - efter flere udsættelser - noteret på den tyske børs Neuer Markt den 19. juli med 6,5 euro som den højeste handelspris på første handelsdag. Siden er markedets tro på selskabet faldet betydeligt, skriver Dagens Industri i Sverige. I dag ligger kursen på cirka 3,2 euro pr. aktie, hvilket er 10 procent under åbningsprisen, som var på 3,5 euro pr. aktie.

Adm. direktør for Letsbuyit i Norden, Magnus Wistam, siger om udviklingen:

- Letsbuyit er et langsigtet projekt, og vores investorer ser ikke nogen grund til at foretage sig noget nu og her. Jeg tror, at markedet forholder sig afventende i forhold til vores resultater for næste kvartal og også i forhold til den kommende julehandel.

Letsbuyit har aktiviteter i 14 lande og afskedigede så sent som i august en fjerdedel af sine medarbejdere på europæisk plan. Bland andet blev fire ud af fem medarbejdere i Norge afskediget, idet den norske afdeling nu drives fra Sverige. Afskedigelserne kom på trods af, at selskabet for andet kvartal kunne fremvise en stigning i salget på 83 procent. Ifølge Letsbuyit selv skulle afskedigelserne tjene til at effektivisere selskabets ressourcer oven på den europæiske ekspansion.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs