MediaWatch

Microsoft åbner europæisk finanssite

Lanceringen af siten, der tilbyder sine brugere informationer om blandt andet aktier, selskabsdata og markedsanalyser, sker som led i selskabets målsætning om at tiltrække flere brugere til dets internetportal MSN.com, skriver Reuters.

Ifølge Chris Jolley ledende produkt manager for servicen er planen, at man vil tilbyde skræddersyede løsninger, der er tilpasset de enkelte landes brugere. Opstarten der finder sted løbet af de kommende måneder indbefatter sites i Frankrig, Tyskland og England. - Satsningen er et nøglekomponent i MSNs fremadstræbende strategi, siger Jolley.

MSN.com portalen, der i starten havde svært ved at gøre sig gældende, har lukreret på en gennemgribende omstrukturering og er nu vokset til en seriøs konkurrent til de mere etablerede services som Yahoo! og AOL. MoneyCentral, der har godt 9 millioner unikke besøgende per måned, vil i forbindelse med ekspansionen lancere en forbedret udgave af sin amerikanske site.

Et af de nye tiltag vil være en bedre integration med Microsofts andre produkter herunder den nye MSN Explorer Web browser. Senere hen skal selskabets instant messaging og mobile telefon service være en del af servicepakken. Tiltaget skal gøre det nemt for brugeren, at hente de nødvendige informationer uanset hvilket udstyr denne benytter.

Lanceringen kommer samtidig med at Microsoft iværksætter sit .NET initiativ, der har til formål at integrere dets software med internettet.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs