MediaWatch

Vækst i Internet infrastruktur

Hvert halve år offentliggør den amerikanske avis Mercury News en oversigt over, hvordan de 150 største virksomheder i IT-mekkaet Silicon Valley klarer sig. Den seneste halvårsrapport er netop offentliggjort og viser, at der har været en kraftig vækst i såvel virksomhedernes salg og indtjening. Den gennemsnitlige vækst i de 150 virksomheders salg udgør for eksempel 33 procent i forhold til første halvår for 1999.

Hvis man ser på indtægterne er væksten endnu større. De 150 virksomheder skabte nemlig en vækst på ikke mindre end 83 procent i første halvår 2000 i forhold til første halvår 1999. Dermed har virksomhederne allerede i årets første seks måneder tjent mere, end de gjorde i hele 1999.

Det mest markante træk ved halvårsrapporten er ifølge Mercury News, at den økonomiske vækst i Silicon Valley først og fremmest drives af virksomheder, der producerer udstyr til forbedring af Internettets infrastruktur.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken "Artikler"

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs