MediaWatch

Telekom bebuder masseansættelser

Telekoms nye udmeldinger om at ansætte 10.000 nye medarbejdere i dette år, skyldes hovedsagligt væksten i Telekoms mobiltelefoni og online-handel, meddeler talsmænd fra selskabet. Udmeldingen er nye toner fra telegiganten i Bonn, skriver Spiegel.

Siden teleselskabets privatisering for fem år siden har koncernen nedlagt 60.000 arbejdspladser. I slutningen af juli talte Telekom 195.000 ansatte. Hvis de planlagte overtagelser, som fx VoiceStream, i det kommende år bliver realiseret, kan antallet af Telekom ansatte i slutningen af 2001 komme op omkring 220.000.

Telekom har også planer om at udvide antallet af lærepladser. Indtil 2002 vil der årligt blive udbudt 1000 flere lærepladser end hidtil. Det vil betyde, at antallet af lærepladser hos Telekom i det kommende år når over 10.000.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs