MediaWatch

Svindel på nettet tillades

Langt de fleste af de sager, hvor svindlere tilegner sig varer over Internettet ved hjælp af falske kreditkort, forbliver ustraffet.

En undersøgelse blandt 800 britiske firmaer foretaget af kreditfirmaet Experian viser, at kun 57 procent af de berørte firmaer anmelder Internet-svindel til politiet, og kun ni procent af sagerne ender i retten, skriver Berlingske Tidende.

Ifølge undersøgelse mister en femtedel af forhandlerne over en procent af omsætningen på grund af kreditfalsk, og i ni ud af ti tilfælde, hvor der kan påvises svindel, slipper svindlerne godt fra det.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs