MediaWatch

Nyt pengekort til online-handel

Betal nu - og køb senere. Det er ideen i et nyintroduceret online pengekort, som det østrigske firma Paysafecard AG sender på gaden i midten af oktober. Det er meningen, at kortet vil blive solgt gennem et stort netværk bestående af posthuse, fotohandlere og boghandlere, skiver Spiegel.

En kunde kan købe et kort for 40 DM, og vil derefter kunne købe ind på Internettet for 40 DM. Kunden har altså ikke nogle udgifter forbundet med transaktionen. Der er ingen bank som mellemled og i tilfælde af, at kortet bliver stjålet, vil kunden højst kunne miste kortværdien 40 DM.

Pengekortet vil i første omgang komme i to udgaver. En blå model til voksne og en rød model, der er beregnet til unge under 18. Det røde pengekort kan kun bruges indenfor bestemte handelsområder, hvorimod varegrupper, der har med fx våben eller erotik at gøre, ikke vil kunne købes med dette pengekort.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs