Nyt pengekort til online-handel

MediaWatch

Betal nu - og køb senere. Det er ideen i et nyintroduceret online pengekort, som det østrigske firma Paysafecard AG sender på gaden i midten af oktober. Det er meningen, at kortet vil blive solgt gennem et stort netværk bestående af posthuse, fotohandlere og boghandlere, skiver Spiegel.

En kunde kan købe et kort for 40 DM, og vil derefter kunne købe ind på Internettet for 40 DM. Kunden har altså ikke nogle udgifter forbundet med transaktionen. Der er ingen bank som mellemled og i tilfælde af, at kortet bliver stjålet, vil kunden højst kunne miste kortværdien 40 DM.

Pengekortet vil i første omgang komme i to udgaver. En blå model til voksne og en rød model, der er beregnet til unge under 18. Det røde pengekort kan kun bruges indenfor bestemte handelsområder, hvorimod varegrupper, der har med fx våben eller erotik at gøre, ikke vil kunne købes med dette pengekort.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter