MediaWatch

Online reklameindustrien søger nye kunder

Mange store internetfirmaer, der er afhængige af reklameindtægter, vil i de kommende måneder blive påvirket af, at dot.com virksomheder skærer ned på marketingbudgetterne. Derfor arbejder de store internetfirmaer på nye strategier for, hvordan annoncørerne kan få mere for deres penge.

I forbindelse med en reevaluering af strategien, er internetfirmaerne interesserede i at få flere traditionelle virksomheder som annoncører, skriver Reuters.

Flere traditionelle virksomheder er begyndt at annoncere på Internettet, men spørgsmålet er om indtægterne kommer hurtigt nok til at kompensere for nedskæringerne i dot.com virksomhedernes reklame budgetter.

Læs hele artiklen under artikler.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs