MediaWatch

British Telecom åbner webhoteller

BT har installeret 20 hoteller eller datacentre i Europa inklusive syv, der er udviklet siden internetdelen Ignite oplyste om planerne med at åbne centre. Centrene er hovedsageligt for firmaer, der ønsker at betale andre for at tage sig af deres internet netværker. Hver site huser den hardware, software og højhastigheds kommunikations forbindelser, der er nødvendige for virksomhedskunderne, skriver ZDNet.

Ifølge Presidenent for Ignite Content Hosting, Vernon Irvin, er der ikke nogen på markedet, der kan matche størrelsen på deres Internet data center, partnernes tekniske ekspertise eller den industrielle styrke på firmaets bredbåndsnetværk. Det europæiske netværk er del af en større plan hos BT, der i partnerskab med den amerikanske gigant, teleoperatøren AT&T, vil bruge 1,77 milliarder dollar på at udvikle 44 centre på verdensplan.

Ignite bliver ansvarlig for de europæiske centre, AT&T for det nordamerikanske netværk og det globale joint venture, og Concert for resten af centrene. Ignite forudser, at det globale marked for webhosting vil vokse fra 4 milliarder dollar i 2000 til mere end 16 milliarder dollar i 2004.

Væksten vil være godt hjulpet af e-handel og en ny type virksomheder, Application Service Providere eller ASP'ere, der styrer software for virksomheder over Internettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs