MediaWatch

Maersk e-World køber Reflector

For syvende gang i år investerer Mærsk Data i selskaber med relationer til Internettet. Det seneste selskab i rækken er Århus-baserede Reflector, der er blandt de førende internetbureauer, når det gælder e-handelsløsninger. Reflektor har udviklet e-handelsløsninger til blandt andre Favør, Imerco og Dansommer. Internet-bureauet har 30 ansatte og forventer at nå op på 40 medarbejdere i løbet af et år.

- Med investeringen i Reflector er Mærsk Data landsdækkende, når det gælder virksomheder, som udvikler e-handelsløsninger. Sammen med Ecarisma i Odense og NextVision i København indtræder Reflector i datterselskabet Maersk e-World, som vi forventer bliver en af de førende aktører på e-handelsområdet i løbet af kort tid. Vi arbejder samtidig med at opbygge et internationalt netværk, så vi bliver i stand til også at løfte de helt store internationale kunder, siger Kenn Herskind, direktør for Maersk e-World.

Samtidig med købet af Reflector foretages en aktieemission, hvor Maersk e-World og enVision Reklamebureau skyder yderligere kapital i selskabet. EnVision fastholder en ejerandel på 30 procent.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs