MediaWatch

Ericsson vinder kinesisk IP-netværksordre

Aftalen mellem Ericsson og China Mobile, der er Kinas største mobiloperatør, er selskabets hidtil største opgave indenfor IP backbone netværk. Netværket bliver det første af sin art i Kina.

Michael D. Ricks præsident for Ericsson China Company Limited siger, at man er meget tilfreds med at have sikret sig aftalen, der fandt sted i en meget konkurrence-præget situation.

- Aftalen demonstrerer hastigheden hvormed China Mobile bevæger sig ind på det Mobile Internet og Ericssons stærke position som partner i denne overgang. Jeg er overbevist om, at vores ekspertise, vore produkter og vores service vil vise sig at være et solidt aktiv for for China Mobile, siger Ricks.

Netværket, der forventes færdiggjort i år, vil give China Mobile mulighed for at udbyde IP netværks service til hele Kina. Netværket vil med tiden kunne levere tale, data og multimedia til tredje generations mobil kommunikation.

Det har ikke umiddelbart været muligt at få en vurdering af de økonomiske aspekter ved handlen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs