MediaWatch

Aktiefald hos elektronik-gigant

SCI oplyste onsdag, at et svagt salg og forsinkelser i levering af elektroniske komponenter har påvirket selskabets handelsoverskud i en negativ retning, så forventningerne til regnskabsårets første kvartal, der slutter 31 september, nu er på 2 milliarder dollar mod tidligere 2,3 milliarder dollar, skriver Financiel Times.

Selskabet har reduceret sine indtjenings forventninger til 34 cent per aktie mod tidligere 38 cent per aktie. Det skyldes, ifølge SCI's adm. direktør Gene Sapp en svag efterspørgsel på PC'ere og forsinkelser i levering af komponenter som fx teknologiske dele til set-top bokse. Men Gene Sapp oplyste, at selskabets forventninger på en omsætning på 10.5 milliarder dollar for hele året stadig er aktuel.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs