MediaWatch

Aktiefald hos elektronik-gigant

SCI oplyste onsdag, at et svagt salg og forsinkelser i levering af elektroniske komponenter har påvirket selskabets handelsoverskud i en negativ retning, så forventningerne til regnskabsårets første kvartal, der slutter 31 september, nu er på 2 milliarder dollar mod tidligere 2,3 milliarder dollar, skriver Financiel Times.

Selskabet har reduceret sine indtjenings forventninger til 34 cent per aktie mod tidligere 38 cent per aktie. Det skyldes, ifølge SCI's adm. direktør Gene Sapp en svag efterspørgsel på PC'ere og forsinkelser i levering af komponenter som fx teknologiske dele til set-top bokse. Men Gene Sapp oplyste, at selskabets forventninger på en omsætning på 10.5 milliarder dollar for hele året stadig er aktuel.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs