MediaWatch

Cap Gemini fik overskud

Hjulpet af overtagelsen af Ernst & Youngs konsulentvirksomhed i maj måned i år præsterede Cap Gemini et nettooverskud eksklusiv minoritetsinteresser på 236 millioner euro eller 2,44 euro per aktie, fra 134 millioner, eller 1,81 euro samme periode sidste år.

Omsætningen, inklusive Ernst & Young's konsulentvirksomhed fra 23 maj til 30 juni, udgjorde for første halvår 2000 2,6 milliarder euro. Det svarer til en stigning på 18,6 procent i forhold til de 2,2 milliarder euro fra Cap Gemini alene for de første seks måneder af 1999.

Driftsresultatet blev på 221 millioner euro, svarende til 8,5 procent af omsætningen. Til sammenligning udgjorde driftsresultatet for samme periode forrige år 224 millioner euro, svarende til 10,2 procent af omsætningen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs