MediaWatch

Sonera starter finansiel service

Sonera vil gennem sit datterselskab Sonera Plaza, der er Finlands største portal med godt 840.000 unikke brugere på månedsbasis, skabe et joint-venture med OP-Kotipankki Oyj, der ejes af OKOBANK.

Det nye selskab skal levere værdibaseret service samt finansiel service til forbrugskunder over Internettet. Sonera vil eje 80 procent af det nye selskab, mens OKOBANK ejer de resterende 20 procent.

Ifølge præsident og administrerende direktør for Sonera Plaza, Harri Holmén, vil joint-venturet sammenholdt med en stærk bankpartner betyde en kraftig øgning i selskabets introduktion til det finansielle marked samt øge dets ekspertise på området.

Administrerende direktør for OKOBANK Reijo Karhinen udtaler, at banken i overensstemmelse med sin netværksstrategi udover at foretage finansielle projekter på egen hånd også deltager i lignende projekter, hvor dets partnere er forløbere i deres branche. Denne strategi giver sig udslag i et betragteligt kundepotentiale for bankens højkvalitets tjenester.

Det nye selskabs services vil blive integreret i Plazaportalen således, at man blandt andet kan tilbyde sine kunder dag-til-dag transaktioner, kortservice, betalingsservice for e-handel, forsikringer og låneprodukter med mere.

Målsætningen for Sonera Plaza er gennem kombineret elektronisk handel, differentierede bank og finansservices samt media og underholdning at blive et ledende transaktionscenter på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs