MediaWatch

B2B virksomheder vil satse på e-handel

Andelen af danske virksomheder, som har implementeret e-handels løsninger er steget til det dobbelte i løbet af det sidste år. Det viser rapporten "IT i praksis 2000" fra konsulentvirksomheden PLS Rambøll, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Data Forening, skriver Børsen.

Undersøgelsen omfatter i alt 320 virksomheder, som har fået tilsendt spørgeskemaet og besvaret det. Professor Niels Bjørn-Andersen fra Center for Elektronisk Handel ved Handelshøjskolen i København mener, at mange virksomheder kommer for sent i gang med e-handel, og at der bestemt vil være mange traditionelle virksomheder, som ikke overlever udviklingen.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken "Artikler".

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs