MediaWatch

NetDoktor åbner tjeneste om depressioner

Ifølge NetDoktors direktør og læge Kåre Stahl Jacobsen, er der et udtalt behov for mere information om depression blandt de mange brugere af NetDoktor, Den danske sundhedsportals mål er at oprette et vitalt netsamfund, som kan hjælpe disse mennesker.

Denne avancerede selvhjælpsgruppe indeholder mængder af informationer skrevet af landets førende eksperter, der er omfattende kontaktlister og mulighed for at komme i kontakt med både behandlere og andre mennesker i berøring med lidelsen. Depressionforeningen har deltaget i udviklingen.

NetDoktor.dk har på kort tid udviklet sig til landets førende informationskilde omkring sygdom og sundhed. Netsamfundet om depression er det første af flere om forskellige store emner, som portalen vil åbne. Det er et brugerinspireret sted, som har og får sin helt egen identitet ved siden af NetDoktor.dk. Inden året er omme vil portalen åbne tilsvarende steder i de 5 andre lande, hvor NetDoktor er repræsenteret.

NetDoktors nye netsamfund er blandt andet sponseret af Lundbeck Pharma og andre annoncører.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs