MediaWatch

NetDoktor åbner tjeneste om depressioner

Ifølge NetDoktors direktør og læge Kåre Stahl Jacobsen, er der et udtalt behov for mere information om depression blandt de mange brugere af NetDoktor, Den danske sundhedsportals mål er at oprette et vitalt netsamfund, som kan hjælpe disse mennesker.

Denne avancerede selvhjælpsgruppe indeholder mængder af informationer skrevet af landets førende eksperter, der er omfattende kontaktlister og mulighed for at komme i kontakt med både behandlere og andre mennesker i berøring med lidelsen. Depressionforeningen har deltaget i udviklingen.

NetDoktor.dk har på kort tid udviklet sig til landets førende informationskilde omkring sygdom og sundhed. Netsamfundet om depression er det første af flere om forskellige store emner, som portalen vil åbne. Det er et brugerinspireret sted, som har og får sin helt egen identitet ved siden af NetDoktor.dk. Inden året er omme vil portalen åbne tilsvarende steder i de 5 andre lande, hvor NetDoktor er repræsenteret.

NetDoktors nye netsamfund er blandt andet sponseret af Lundbeck Pharma og andre annoncører.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs