MediaWatch

Nordisk storfusion mellem e-butikker

Fusionen indebærer, at såvel yaTack som Toga indtil videre fungerer under eget varemærke, mens selskabernes teknik, indkøb og salgsfunktioner slås sammen. Endvidere vil der efter al sandsynlighed blive tale om reduktioner i medarbejderskaren efterhånden som de forskellige funktioner rationaliseres.

Selvom Toga har flest penge og flest kunder i forhold til yaTack, indebærer fusionen, at yaTack får en aktieandel i det nye fælles selskab på 54 procent, mens Toga får en andel på 46 procent. Det skyldes bl.a., at yaTack for tiden oplever en kraftig omsætningsvækst - ikke mindst fra selskabets auktionstjeneste.

Bestyrelsesformand hos yaTack er af den opfattelse, at fusionen medfører, at yaTack/Toga står i en god position på e-handels markedet, når de store beløb fra e-handel begynder at vise sig.

Se resten af artiklen på www.mediawatch.dk under rubrikken Artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs