MediaWatch

Efterår med drama

Konkurrencen er skarp men ud fra forskellige forudsætninger. Ingen af kanalerne slipper dog uden skrammer på prestige og pengepung, hvis seerne svigter netop deres dramaserie. TV2 lancerer "Hotellet", DR går i krimigenren med "Rejseholdet", og TV3 lægger sig på linje med serien "Skjulte Spor", skriver Aktuelt.

DRs dramachef Ingolf Gabold vurderer, at skrækscenariet for ham er under én million seere til den dyreste af de tre nye serier, Rejseholdet. Af konkurrencehensyn vil de andre kanaler ikke oplyse priser, men meget tyder på, at de tre stationer undgår sammenfaldende udsendelsestidspunkter.

For DR og TV2 ville det nemlig betyde uheldig politisk opmærksomhed, da det fremgår i medieforliget, at den slags skal de blive enige om, da det er hensigten, at de skal arbejde samlet for befolkningen gennem deres public service-forpligtigelse. Samtidig glider TV3 af på konkurrencen ved at gå uden om de andres dramatidspunkter.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs