MediaWatch

Ericsson investerer i underholdning

Med investeringen vil Ericsson stimulere udviklingen af ny teknik med henblik på at skabe efterspørgsel efter nye og mere avancerede mobiltelefoner, skriver Vision Media. Ericsson har investeret 7 millioner dollars i Red Jade, mens et svenske venture kapital firma, IT Provider, har investeret 3 millioner dollars.

Udover den økonomiske støtte vil Ericsson endvidere støtte Red Jade på områder som produkt- udvikling, markedsføring og distribution. Det vil ske gennem Ericssons datterselskab Ericsson Business Innovation - et selskab som har til opgave at skabe nye forretningsområder for Ericsson.

Gunnar Tyrsing, Vice President hos Ericsson Business Innovation, peger på, at det er en af Ericssons målsætninger at udvide virksomhedens globale brugerskare til også at omfatte et yngre segment. Investeringen i Red Jade er et led i denne strategi, idet Red Jade ifølge Gunnar Tyrsing skal producere revolutionerende trådløse underholdningsprodukter. Hvilke konkrete produkter der bliver tale om, vil Tyrsing ikke afsløre, men det drejer sig om underholdning til mobiltelefoner.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs