Ericsson investerer i underholdning

MediaWatch

Med investeringen vil Ericsson stimulere udviklingen af ny teknik med henblik på at skabe efterspørgsel efter nye og mere avancerede mobiltelefoner, skriver Vision Media. Ericsson har investeret 7 millioner dollars i Red Jade, mens et svenske venture kapital firma, IT Provider, har investeret 3 millioner dollars.

Udover den økonomiske støtte vil Ericsson endvidere støtte Red Jade på områder som produkt- udvikling, markedsføring og distribution. Det vil ske gennem Ericssons datterselskab Ericsson Business Innovation - et selskab som har til opgave at skabe nye forretningsområder for Ericsson.

Gunnar Tyrsing, Vice President hos Ericsson Business Innovation, peger på, at det er en af Ericssons målsætninger at udvide virksomhedens globale brugerskare til også at omfatte et yngre segment. Investeringen i Red Jade er et led i denne strategi, idet Red Jade ifølge Gunnar Tyrsing skal producere revolutionerende trådløse underholdningsprodukter. Hvilke konkrete produkter der bliver tale om, vil Tyrsing ikke afsløre, men det drejer sig om underholdning til mobiltelefoner.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Photo: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter