MediaWatch

Sense og Tele2 etablere mobiltelefoni i Danmark

Sense Communications er Nordens hurtigst voksende telefonselskab, og den nordiske strategi omfatter også Danmark og Finland, oplyser direktør Nadir Nalbant fra Sense Communications overfor Berlingske Tidende.

Sense har over 200.000 kunder og hovedaktionæren er den norske forbrugerelektronikkæde Elkjøb, som også ejer danske Elgiganten og Køkkenland.

Tele2 udbyder allerede fastnettelefoni og Internet i Danmark, hvor selskabet har henholdsvis 400.000 og 350.000 abonnenter, og etableringen som mobilselskab er ventet. Tele2 har indgået en distributionsaftale med Sonofon, og regner dermed at være klar med at udbyde mobiltelefoni inden jul, oplyser kommunikationsdirektør Ebbe Jørgensen fra Tele2.

Telekonsulent John Strand fra Strand Consult vurderer på forhånd Tele2 til at få succes på det danske marked med mobiltelefoni. Strand mener derimod at der er guldgraverfeber over Sense, og stiller spørgsmål ved om selskabet vil være i stand til at mellemfinansiere investeringen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs