Banker etablerer nyhedsbureauer

MediaWatch

Danske Bank vil indenfor de næste tre fire måneder etablere egen webredaktion, som skal varetage kommunikationen med kunderne.

Etableringen kommer til at ske i forbindelse med åbningen af bankens investeringsbutik, og Internet-tjenestens indhold vil fokusere på investeringsområdet, kommentarer til markedsudviklingen fra bankens egne eksperter samt telegrammer fra nyhedsbureauet Reuters, oplyser underdirektør Mogens Holm fra Danske Bank overfor Jyllands Posten.

Unibanks har valgt at samarbejde med etablerede mediehuse om levering af indhold til bankens Internet-site i stedet for, som Danske Bank at opbygge egen webredaktion. Samarbejdet bliver med flere medier, og der vil ikke blive tale om nogen eksklusivaftaler med enkelte leverandører, udtaler bankdirektør Peter Lybecker fra Unibank.

Den svenske FöreningsSparbanken lancerer sin nye netbank i Danmark i november måned, og også her er der ansat journalister til at varetage nyhedsformidlingen til kunderne. FöreningsSparbanken har desuden kontakter til blandt andre Politiken og Det Berlingske Hus.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også