MediaWatch

Banker etablerer nyhedsbureauer

Danske Bank vil indenfor de næste tre fire måneder etablere egen webredaktion, som skal varetage kommunikationen med kunderne.

Etableringen kommer til at ske i forbindelse med åbningen af bankens investeringsbutik, og Internet-tjenestens indhold vil fokusere på investeringsområdet, kommentarer til markedsudviklingen fra bankens egne eksperter samt telegrammer fra nyhedsbureauet Reuters, oplyser underdirektør Mogens Holm fra Danske Bank overfor Jyllands Posten.

Unibanks har valgt at samarbejde med etablerede mediehuse om levering af indhold til bankens Internet-site i stedet for, som Danske Bank at opbygge egen webredaktion. Samarbejdet bliver med flere medier, og der vil ikke blive tale om nogen eksklusivaftaler med enkelte leverandører, udtaler bankdirektør Peter Lybecker fra Unibank.

Den svenske FöreningsSparbanken lancerer sin nye netbank i Danmark i november måned, og også her er der ansat journalister til at varetage nyhedsformidlingen til kunderne. FöreningsSparbanken har desuden kontakter til blandt andre Politiken og Det Berlingske Hus.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs