MediaWatch

DR vil have betaling for at sende via Viasat

Ifølge Danmarks Radios generaldirektør Christian Nissen kan der blive tale om at Viasat skal betale for at sende DRs programmer, lige som TV 2 har meddelt, at Viasat skal for sende TV 2 Zulu, skriver Børsen. Den praksis følger flere af de andre skandinaviske public service operatører, og DR har endnu ikke præcist besluttet, hvor man vil lægge stationerne DR og DR2 ud.

DR og Viasat har ifølge Christian Nissen allerede haft flere møder, men der er langt fra tale om at forhandlingerne er slut endnu, som Viasat ellers har meddelt det i flere pressemeddelelser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs