MediaWatch

Time Warner køber Africana.com

Handlen er en del af Time Warner's strategi, der går ud på at nå det afro-amerikanske marked i forbindelse med fusionsplaner med internetudbyderen America Online. Den kommende fusion bliver i øjeblikket behandlet i EU Kommissionen og en afgørelse forventes klar til oktober, skriver CNN.

Det er hensigten af integrere det afro-amerikanske indhold på AOL's website. Time Warner, der er de første, der producerer afro-amerikansk underholdning og kultur, vil hjælpe Africana.com med at nå ud til resten af verden med viden om afrikansk kultur.

Sitet har på nuværende tidspunkt mere end 500.000 månedlige besøgende og ca. 3,6 millioner månedlige sidevisninger. Over 50.000 bruger Africana Mail, der er en gratis e-mail service og 57.000 abonnerer på Africana.com's nyhedsbrev.

Africana.com er etableret af professor Henry Louis Gates Jr. fra Harvard University og blandt investorerne er blandt andet Quincy Jones og Martin Payson.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs