MediaWatch

Forvirring om køb af Tele Danmark Mobil

Det forlyder ifølge den svenske internetavis ekonomi24.com, at Telia er interesseret i at erhverve Tele Danmarks mobilselskab for 50 milliarder kroner. Den svenske topchef i Telia Kenneth Karlberg har ifølge ekonomi24.com udtalt, at selskabet er interesseret i at overtage Tele Danmarks mobilselskab, men at Telia Mobile endnu ikke har forhandlet med Tele Danmarks ledelse. Telia dementerer imidlertid forlydenderne og hævder at Kenneth Karlberg er blevet fejlciteret i internetavisen ekonomi24.com., skriver Børsen.
Analytikere fastholder dog, at det er logisk at Telia er interesseret i Tele Danmark, fordi de to selskaber passer godt sammen. Hvis Telia nøjes med at erhverve Tele Danmarks mobilselskab, får de den stærkeste afdeling af selskabet. Hos Tele Danmark er direktøren for Mobil A/S Henning Vest, overbevist om at Telia aldrig ville drømme om at fremsætte sådan et tilbud igennem pressen og at der derfor tydeligvis er tale om en misforståelse.

I dag præsenterer Tele Danmark sit mobiltelefonselskab for en eksklusiv gruppe internationale topanalytikere. Mødet med analytikere er nøje planlagt gennem flere måneder og kommer til at bestå i et dagslangt møde i København, hvor Tele Danmarks øverste ledelse hele dagen er til rådighed for analytikerne. Formålet med mødet er at forklare strategien bag ved Tele Danmark opsplitning, der betyder at selskabet inddeles i indbyrdes konkurrerende selskaber.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs