MediaWatch

Forvirring om køb af Tele Danmark Mobil

Det forlyder ifølge den svenske internetavis ekonomi24.com, at Telia er interesseret i at erhverve Tele Danmarks mobilselskab for 50 milliarder kroner. Den svenske topchef i Telia Kenneth Karlberg har ifølge ekonomi24.com udtalt, at selskabet er interesseret i at overtage Tele Danmarks mobilselskab, men at Telia Mobile endnu ikke har forhandlet med Tele Danmarks ledelse. Telia dementerer imidlertid forlydenderne og hævder at Kenneth Karlberg er blevet fejlciteret i internetavisen ekonomi24.com., skriver Børsen.
Analytikere fastholder dog, at det er logisk at Telia er interesseret i Tele Danmark, fordi de to selskaber passer godt sammen. Hvis Telia nøjes med at erhverve Tele Danmarks mobilselskab, får de den stærkeste afdeling af selskabet. Hos Tele Danmark er direktøren for Mobil A/S Henning Vest, overbevist om at Telia aldrig ville drømme om at fremsætte sådan et tilbud igennem pressen og at der derfor tydeligvis er tale om en misforståelse.

I dag præsenterer Tele Danmark sit mobiltelefonselskab for en eksklusiv gruppe internationale topanalytikere. Mødet med analytikere er nøje planlagt gennem flere måneder og kommer til at bestå i et dagslangt møde i København, hvor Tele Danmarks øverste ledelse hele dagen er til rådighed for analytikerne. Formålet med mødet er at forklare strategien bag ved Tele Danmark opsplitning, der betyder at selskabet inddeles i indbyrdes konkurrerende selskaber.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs