MediaWatch

Gallup Adfacts lancerer Adfacts Headline

Med et abonnement på Adfacts Headline bliver kunden varslet via e-mail en gang om ugen, hvis en konkurrent starter en kampagne for et produkt, som konkurrenten ikke tidligere har markedsført. Det er meningen, at et abonnement på Adfacts Headline kan sammensættes frit, så der kun varsles inden for de brancher og den konkurrentkreds, som den enkelte abonnent er interesseret i.

Gallup Adfacts har siden 1993 være tilknyttet Gallup A/S som er en del af Taylor Nelson Sofres gruppen noteret på børsen i London. Gallup Adfacts har pt. 21 medarbejdere og er førende udbyder af reklamestatistik.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs