MediaWatch

Stor udbredelse af bredbånd

Tele Danmark, World Online og Cybercity lancerede i begyndelsen af sommeren en række nye prisbillige tilbud på højhastigheds Internet-forbindelser til danskerne. Den store interesse for de nye tilbud, med fri adgang til Internettet har overrasket eksperterne, skriver Børsen.

Ifølge centerleder Knud Erik Skouby fra Institut for Telekommunikation ved DTU har de mange nye højhastighedsforbindelser blandt danskerne skabt grundlag for et gennembrud i e-økonomien,

Børsen skønner, at 50.000 danskere har højhastighedsforbindelser på baggrund af oplysninger fra Cybercity, der mener at have 20.000 kunder og World Online, der ligeledes mener at have 20.000 kunder. Tele Danmark har været forbeholden overfor at oplyse Børsen om sit kundeantal.

Analysebureauet Forrester Research forudser, at 25.000 danske husholdninger vil have adgang til højhastigheds-Internet i år. Det tyder dermed på, at Danmark allerede har overskredet Forresters prognose, selv om tallene fra World Online og Cybercity må antages også at indeholde en del mindre virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs