Stor udbredelse af bredbånd

MediaWatch

Tele Danmark, World Online og Cybercity lancerede i begyndelsen af sommeren en række nye prisbillige tilbud på højhastigheds Internet-forbindelser til danskerne. Den store interesse for de nye tilbud, med fri adgang til Internettet har overrasket eksperterne, skriver Børsen.

Ifølge centerleder Knud Erik Skouby fra Institut for Telekommunikation ved DTU har de mange nye højhastighedsforbindelser blandt danskerne skabt grundlag for et gennembrud i e-økonomien,

Børsen skønner, at 50.000 danskere har højhastighedsforbindelser på baggrund af oplysninger fra Cybercity, der mener at have 20.000 kunder og World Online, der ligeledes mener at have 20.000 kunder. Tele Danmark har været forbeholden overfor at oplyse Børsen om sit kundeantal.

Analysebureauet Forrester Research forudser, at 25.000 danske husholdninger vil have adgang til højhastigheds-Internet i år. Det tyder dermed på, at Danmark allerede har overskredet Forresters prognose, selv om tallene fra World Online og Cybercity må antages også at indeholde en del mindre virksomheder.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også