MediaWatch

eEurope 2002 hos Forskningsministeriet

Erkki Liikanen og Birte Weiss vil i dag drøfte eEurope og nye e-initiativer, samt det danske EU-formandskab i andet halvår af 2002, hvor eEurope skal være implementeret og eventuelt afløses af nye initiativer på området. Andre aktuelle emner er:

- EU-kommissionens pakke med reformforslag på teleområdet, der blev fremsat for to måneder siden og skal til behandling i Ministerrådet i løbet af efteråret.

- Den igangværende proces i EU-landene med fordeling af licenser til 3. generations mobilsendenet, UMTS.
- Iværksættelse af et par af regeringens nye, markante e-initiativer

Forud for mødet indbyder Forskningsministeriet til pressemøde med EU-kommissæren og forskningsministeren i Bella-Centrets Kongrescenter.

Erkki Liikanen er industrikommissær med ansvar for informations-samfundet og handlingsplanen eEurope 2002, som blev vedtaget på Det europæiske Råds møde i juni i år. Birte Weiss er minister med ansvar for forskning, informationsteknologi og telekommunikation.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs