MediaWatch

Ingen indrømmelser fra Time Warner og EMI

Ved høringerne om monopolloven, der blev holdt i Bruxelles i går, deltog adskillige konkurrenter fra Walt Disney Co. til små pladeselskaber såvel som diverse konsulenter og advokater, skriver Wall Street Journal.

Den Europæiske Kommissions hovedkritik af handlen handler om, at Time Warner og EMI kan diktere markedsprisen og således diskriminere konkurrenter. Det mener EMI og Time Warner er forkert. De hævder at markedsandele ikke nødvendigvis er lig med magt over markedet.

EMI og Time Warner gik dog med til at bevare åbne standarder indenfor musik software. EMI og Time Warner vil ikke komme med deciderede indrømmelser, men satse på at finde vej igennem regulativer i både USA og Europa i fremtiden. Kommissionen forventes at afgøre sagen i starten af oktober.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs