MediaWatch

Ny TV-kanal dækker finansområdet

CNBC Europe har lanceret TV-kanalen CNBC Nordic, der fra nyindrettede studier i København vil forsyne det nordiske marked med de seneste nyheder inden for erhvervs- og finansområderne. CNBC Nordic vil blandt andet dække de største europæiske og internationale børser og finansmarkeder direkte, skriver Børsen.

Den nye TV-station forventer at mange - både private og professionelle - aktionærer vil være interesseret i at følge med i TV-dækningen af den finansielle udvikling. Især de private investorer vil nu kunne få finansinformationer, der tidligere var forbeholdt professionelle, mener Thomas Dodd, adm. Direktør for CNBC Nordic.

CNBC Nordic er ejet af NBN A/S, der har Søren Tholstrup - fra Tholstrup-familien - som hovedaktionær. Selskabet har en franchiseaftale om TV-signalet med CNBC Europe i London, der er ejet af finansinformationsvirksomheden Dow Jones og den amerikanske TV-station CNBC i USA. Kanalen kan ses både via satellit og kabel., hvor den deler sendetid med National Geographic.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Seneste nyt

Se flere jobs