MediaWatch

Ny TV-kanal dækker finansområdet

CNBC Europe har lanceret TV-kanalen CNBC Nordic, der fra nyindrettede studier i København vil forsyne det nordiske marked med de seneste nyheder inden for erhvervs- og finansområderne. CNBC Nordic vil blandt andet dække de største europæiske og internationale børser og finansmarkeder direkte, skriver Børsen.

Den nye TV-station forventer at mange - både private og professionelle - aktionærer vil være interesseret i at følge med i TV-dækningen af den finansielle udvikling. Især de private investorer vil nu kunne få finansinformationer, der tidligere var forbeholdt professionelle, mener Thomas Dodd, adm. Direktør for CNBC Nordic.

CNBC Nordic er ejet af NBN A/S, der har Søren Tholstrup - fra Tholstrup-familien - som hovedaktionær. Selskabet har en franchiseaftale om TV-signalet med CNBC Europe i London, der er ejet af finansinformationsvirksomheden Dow Jones og den amerikanske TV-station CNBC i USA. Kanalen kan ses både via satellit og kabel., hvor den deler sendetid med National Geographic.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs