MediaWatch

Ny TV-kanal dækker finansområdet

CNBC Europe har lanceret TV-kanalen CNBC Nordic, der fra nyindrettede studier i København vil forsyne det nordiske marked med de seneste nyheder inden for erhvervs- og finansområderne. CNBC Nordic vil blandt andet dække de største europæiske og internationale børser og finansmarkeder direkte, skriver Børsen.

Den nye TV-station forventer at mange - både private og professionelle - aktionærer vil være interesseret i at følge med i TV-dækningen af den finansielle udvikling. Især de private investorer vil nu kunne få finansinformationer, der tidligere var forbeholdt professionelle, mener Thomas Dodd, adm. Direktør for CNBC Nordic.

CNBC Nordic er ejet af NBN A/S, der har Søren Tholstrup - fra Tholstrup-familien - som hovedaktionær. Selskabet har en franchiseaftale om TV-signalet med CNBC Europe i London, der er ejet af finansinformationsvirksomheden Dow Jones og den amerikanske TV-station CNBC i USA. Kanalen kan ses både via satellit og kabel., hvor den deler sendetid med National Geographic.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs